Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Κλείσιμο

Νέος λογαριασμός

E-mail
Password
Όνομα
Επίθετο
Χώρα
Νομός
Πόλη / Περιοχή
Διεύθυνση
Τ.Κ.
Τηλέφωνο
Κινητό

Επωνυμία
Δραστηριότητα
Α.Φ.Μ.
Δ.Ο.Υ.
Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter σχετικά με νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!
Ασφάλεια SSL: Για μεγαλύτερη ασφάλεια τα στοιχεία σου αποστέλλονται με κωδικοποίηση SSL (Διαχείριση προσωπικών δεδομένων).

Η εταιρεία ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΗΛΙΑΝΙΔΗΣ χρησιμοποιεί, ενόψει της χρήσης αυτού του δικτυακού τόπου, τα προσωπικά σου στοιχεία σύμφωνα με όσα ορίζονται στους Ορους Χρήσης. Εφόσον προχωρήσεις με την ‘Εγγραφή’ σου, δηλώνεις ρητά πως αποδέχεσαι τους Ορους Χρήσης.

Η εταιρεία ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΗΛΙΑΝΙΔΗΣ χρησιμοποιεί τα στοιχεία που δήλωσες στα πλαίσια της εγγραφής και σύνδεσής σου, της περιήγησής σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα, της παραγγελίας σου ή κατά την απλώς προσπάθεια για παραγγελία σου, για προωθητικούς της σκοπούς, ειδικά για ενημέρωσή σου σχετικά με προϊόντα, προσφορές, έρευνες και Newsletters. Δέχεσαι να επικοινωνούν μαζί σου για την εκπλήρωση των προωθητικών αυτών σκοπών με e-mail, SMS και άλλα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας. Την συγκατάθεσή σου μπορείς να την ανακαλέσεις ανά πάσα στιγμή στο μέλλον.

*Αν εγγραφείς στο Newsletter μας, η pilianidis.gr θα σου στέλνει με e-mail ή sms ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα, τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τις υπηρεσίες της, αλλά και θα επικοινωνεί μαζί σου απευθείας ή μέσω τρίτων συνεργαζόμενων εταιρειών για την διενέργεια ερευνών εξυπηρέτησης πελατών. Για να λαμβάνεις newsletter, επιβεβαίωσε την συγκατάθεσή σου κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που θα σου στείλουμε μέσω e-mail. Εάν επιθυμείς να διαγραφείς από την υπηρεσία αυτή, κάνε κλικ στο σύνδεσμο που θα βρεις στο τέλος κάθε Newsletter που λαμβάνεις.


Αποδέχομαι τους παραπάνω όρους χρήσης
COPYRIGHT 2022 © PILIANIDIS • ALL RIGHTS RESERVED