Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Κλείσιμο

Η εταιρία

Η μακρά ιστορία της επιχείρησής μας ανατρέχει στο έτος 1982 απ' τον Πηλιανίδη Ιάκωβο όπου και ίδρυσε το εργαστήριο επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Με σταθερή και επίμονη εργασία, κατά το έτος 1996 το εύρος της επιχείρησης αναπτύχθηκε και επεκτάθηκε στις επισκευές του βιομηχανικού τομέα, με πληθώρα συμβάσεων σε διάφορες τοπικές βιομηχανίες και ιδίως στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Η. A.E.

Κατόπιν, διατηρούμενοι σε διαρκή εγρήγορση προχωρήσαμε στην ίδρυση καταστήματος εμπορίας ηλεκτρονικών και ηλεκτρολογικών υλικών και ανταλλακτικών καθώς και πληθώρας άλλων τεχνολογικών προϊόντων.

Όλα τα τμήματα της επιχείρησής μας συνεχίζουν να λειτουργούν αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα παρέχοντας υψηλής ποιότητας τεχνολογικές και ηλεκτρονικές υπηρεσίες με μία τεράστια και εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων για την κάλυψη κάθε πιθανής ανάγκης τόσο των μέσων καταναλωτών όσο και των εξειδικευμένων επαγγελματιών.

Απόλυτος στόχος μας αποτελεί η πληρέστερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η προμήθεια αυτών με παντός είδους ηλεκτρονικών και ηλεκτρολογικών υλικών της υψηλότερης δυνατής ποιότητας.

Το έτος 2009 κάναμε την πρώτη αναγνωριστική αλλά παράλληλα δυναμική είσοδό μας στην ηλεκτρονική αγορά με την οργάνωση μίας ιστοσελίδας πωλήσεων των προϊόντων μας όπου γνωριστήκαμε με το ευρύτερο κοινό στην ελληνική αγορά με αργά και σταθερά βήματα.

Οι θετικές και εύστοχες παρατηρήσεις των πελατών μας κατέστησαν εμφανή μία αναπόδραστη ανάγκη εξέλιξης και εκσυγχρονισμού της ιστοσελίδας της επιχείρησής μας, η οποία έπρεπε να προσαρμοστεί στις νέες τεχνολογικές αλλά και ανθρώπινες απαιτήσεις στον κόσμο του διαδικτυακού εμπορίου.

Με γνώμονα την αδιάκοπη ανάπτυξη, την εδραίωση της επιχείρησής μας και φυσικά την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε πανελλαδικό επίπεδο στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, οδηγηθήκαμε νομοτελειακά στην ίδρυση μίας νέας, σύγχρονης ιστοσελίδας. Η εμπειρία και ο άψογος επαγγελματισμός μας παρέχεται πλέον προς όλους εσάς μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, σκοπό της οποίας αποτελεί η περαιτέρω ανάπτυξη σχέσεων εξυπηρέτησης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Είναι αυτονόητο ότι η εξέλιξή μας δεν σταματά εδώ. Διατηρούμε πάντοτε ανοιχτές τις κεραίες μας για οποιαδήποτε πρόταση βελτίωσης.

COPYRIGHT 2024 © PILIANIDIS • ALL RIGHTS RESERVED